Se Incarca...
SKU
1753925
Rivex Clor inalbitor parfumat 2l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Rivex Clor inalbitor parfumat 2l

Inalbitorul lichid Rivex Clor Parfumat este perfect pentru albirea si igienizarea tesaturilor albe.
12,69Lei 11,89Lei
5,94Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Solutia se foloseste pentru spalarea manuala sau la masina de spalat a rufelor ingalbenite sau patate (lenjerii de corp, de pat, camasi etc). Lenjeria alba se inmoaie timp de 10-15 minute in solutia obtinuta prin diluarea a 100 ml (1/2 pahar) Rivex Clor cu 5 litri apa (50 grade Celsius). Pentru spalarea la masina a rufelor albe, se alege programul cel mai scurt, si se foloseste, in loc de detergent, 1 pahar (200 ml) de Rivex Clor. Inalbitorul pe baza de clor se poate folosi si pentru curatarea suprafetelor: mozaicul, cimentul si plasticul se curata folosind o solutie cu concentratia 1/8 (1 parte produs + 7 parti apa). Pentru curatarea prin stergere sunt necesari 80-100ml de produs/m2. Provoaca arsuri grave ale pielii si lezarea ochilor. Foarte toxic pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. Cititi eticheta inainte de utilizare. Evitati dispersarea in mediu. Colectati scurgerile de produs. Purtati manusi de protectie/echipament de protectie a ochilor. In caz de inghitire: sunati imediat la un centru de informare toxicologica sau un medic. In caz de contact cu ochii: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti.In caz de contact cu pielea (sau parul): scoateti imediat toata imbracamintea contaminata. Clatiti pielea cu apa. Faceti dus. A se depozita sub cheie. Eliminati continutul si recipientul conform reglementarilor nationale in vigoare specifice in domeniul deseurilor.In contact cu acizi degaja un gaz toxic. Atentie: A nu se folosi impreuna cu alte produse. Poate elibera gaze periculoase (clor).
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok