Se Incarca...
SKU
2612874
Rivex Ocean detergent universal antibacterian 1 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Rivex Ocean detergent universal antibacterian 1 l

Detergent universal antibacterian ce curata eficient toate suprafetele din locuinta dumneavoastra, dezinfecteaza si distruge bacteriile.
9,94Lei 9,00Lei
9,00Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de utilizare: Diluat: Pentru curatarea si dezinfectarea podelelor si altor suprafete mari folositi produsul diluat, 25 ml de produs pentru fiecare litru de apa sau 3 capace si jumatate la 5 litri de apa. Nu este nevoie sa clatiti. Pentru dezinfectarea lavetelor buretilor de bucatarie: lasati la inmuiat in solutie peste noapte. Nediluat: Utilizati produsul ca atare pe un burete sau direct pe suprafata. Lasati sa actioneze 5 minute dupa care clatiti cu apa. Turnati produsul direct in tevile si sifoanele de scurgere, curatati cosurile de gunoi si clatiti cu apa dupa 30 de minute. Pericol: Provoaca iritarea pielii. Provoaca leziuni oculare grave. Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. Precautii: A nu se lasa Ia indemana copiilor. Evitati dispersarea in mediu. Purtati manusi de protectie/echipament de protectie a ochilor. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Sunati imediat Ia un centru de informare toxicologica sau un medic. In caz de inghitire, sunati imediat Ia un centru de informare toxicologica sau un medic. Aruncati continutul/recipientul conform reglementarilor nationale in vigoare, specifice in domeniul deseurilor. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
<5% surfactanti non-ionici, surfactanti cationici, parfumuri, Citronelol, Benzyl Salicylate.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok