Se Incarca...
SKU
2612869
Rivex spray universal antibacterian 750 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Rivex spray universal antibacterian 750 ml

Noul Rivex detergent universal antibacterian curata eficient toate suprafetele din locuinta dumneavoastra, dezinfecteaza si distruge 99% din bacterii.
9,94Lei 9,00Lei
12,00Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Poate fi folosit Ia curatarea suprafetelor lavabile atat din interiorul locuintei (baie, bucatarie, holuri), cat si a suprafetelor din exterior. Instructiuni de utilizare: Tineti recipientul in pozitie verticala si pulverizati lichidul pe suprafata de la o distanta de 20-25 cm. Lasati solutia sa actioneze pana la 5 minute, apoi stergeti cu o laveta umeda si clatiti. Pentru pete dificile lasati solutia sa actioneze pana la 10 minute inainte de curatare. Intotdeauna testati pe o suprafata mica si putin vizibila. Evitati contactul prelungit cu suprafetele vopsite, de plastic sau poroase. Potrivit pentru toate suprafetele lavabile. Pericol: Provoaca iritarea pielii. Provoaca o iritare grava a ochilor. Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. Precautii: A nu se lasa Ia indemana copiilor. Evitati dispersarea in mediu. Purtati manusi de protectie/imbracaminte de protectie/echipament de protectie a ochilor/echipament de protectie a fetei. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista, consultati medicul. In caz de inghitire, sunati imediat la un centru de in informare toxicologica sau un medic. Aruncati continutul/recipientul conform reglementarilor nationale in vigoare, specifice in domeniul deseurilor. Conditii de depozitare: loc uscat, racoros, departe de razele solare. Temperatura maxima: 40 grade Celsius. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok