SKU
2478368
ROLLTON fidea pui picant 60 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1
ROLLTON fidea pui picant 60 g
Fidea de preparare rapida cu gust de pui picant si legume naturale in compozitie. Gata in 5minute!
Arata locatia produsului in magazinul fizic
Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.
Mod de preparare: Se pune intr-un vas fideaua si se adauga condimentele si uleiul vegetal din ambalaj. Se toarna 300-350 ml apa fierbinte. Se acopera vasul cu capac si se asteapta 5 minute. Dupa ce se amesteca bine, supa este gata. A se pastra la loc uscat si racoros, cu temperatura de maxim 30 grade C. si umiditate relativa a aerului de maxim 75%. Termen de valabilitate : 12 luni. A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Info | Informatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului. |
---|---|
Ingrediente | Fidea: 91,3 % : faina de grau, ulei de palmier, apa, sare, colorant: E160a (beta caroten). Condimente 6,5%: sare, zahar, pontentiatori de aroma (glutamat de sodiu, inozinat disodic, guanilat disodic), aroma (pui), ardei rosu macinat 0,1%, rosii deshidratate pudra 0,13%, usturoi uscat pudra, piper negru macinat, turmeric pudra, ceapa uscata pudra, patrujel frunze uscat 0,07%, ginger macinat. Ulei vegetal: 2,2%: ulei rafinat de floarea soarelui, aroma , antioxidant: amestec de tocoferoli naturali. Contine gluten. Contine urme de telina, ou si lapte. |
Valoare energetica pe 100g produs KJ | 1732 kj |
---|---|
Valoare energetica pe 100g produs Kcal | 413 kcal |
Grasimi, Lipide | 19 g |
Grasimi, din care acizi grasi saturati | 8.3 g |
Glucide, Carbohidrati | 51.8 g |
Glucide, din care zaharuri | 1.3 g |
Proteine | 7.6 g |
Sare | 5.3 g |
Fibre | 2.6 g |
Recenzii ale produselor