Se Incarca...
SKU
2681911
Rompaper Papely servetele de masa 1 strat alb 30 x 30 cm 80 bucati este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Rompaper Papely servetele de masa 1 strat alb 30 x 30 cm 80 bucati

Setul contine 80 de servetele de masa realizate din celuloza pura, prevazute cu 1 strat, de culoare alba, avand dimensiunea de 30 x 30 cm, fiind utile atat in bucatarie, cat si la servirea mesei.
7,09Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Atentie: Folia externa poate provoca sufocare, asadar pastrati produsul intr-un loc inaccesibil copiilor. Fara termen de expirare.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok