Se Incarca...
SKU
2420027
Rowenta CF9530 Perie rotativa este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Rowenta CF9530 Perie rotativa

Volum si stralucire pentru rezultate profesionale chiar la tine acasa. Peria rotativa Rowenta te ajuta sa obtii rezultate profesionale, usor si fara efort, chiar la tine acasa.
Perioada de garantie
24 luni
379,99Lei

Petul produsului include costul de 5,24Lei, aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Usor de folosit, aceasta ii confera parului volum si stralucire, datorita celor doi generatori de ioni care impiedica electrizarea si efectul de par rebel, lasandu-I neted si matasos. Puternica, asigura o uscare eficienta si rapida chiar si in cazul parului lung, iar datorita rotatiei automate si a celor doua setari de viteza si temperatura, parul este uscat si coafat in acelasi timp, obtinand o coafura perfecta, ca la salon. Peria rotativa usuca si coafeaza parul in acelasi timp, datorita sistemului optimizat de distributie uniforma a aerului cald pe toata suprafata firului de par. Prevazuta cu 2 tipuri de perii (cu diametrul de 4 si 5 cm) pentru maxima eficienta indiferent de lungimea parului, aceasta ofera multiple variante de coafare rapida, chiar la tine acasa, de la varfuri intoarse la bucle lejere, pentru un look impecabil zi de zi. Usor de folosit, aceasta ii confera parului volum si stralucire, datorita celor doi generatori de ioni care impiedica electrizarea si efectul de par rebel, lasandu-I neted si matasos. Puternica, asigura o uscare eficienta si rapida chiar si in cazul parului lung, iar datorita rotatiei automate si a celor doua setari de viteza si temperatura, parul este uscat si coafat in acelasi timp, obtinand o coafura perfecta, ca la salon. Cu Brush Activ Volume & Shine, rezultatele profesionale sunt mereu la indemana.
Specificatie
Perioada de garantie24 luni
Dimensiuni26.4 x 6.1 cm
Greutate1.19 kg
Lungime cablu1.8 m
Functii si optiuniCablu pivotant, jet de aer rece, ionizare, schimbare sens rotatie, capete interschimbabile
Putere W1000 W
CuloareMov
AccesoriiPerie 50 mm, perie 40 mm, inel de agatare, invelis perie
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare