Se Incarca...
SKU
2648758
Sadu fasole cu carnati afumati 400 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Sadu fasole cu carnati afumati 400 g

Fasole cu carnati afumati. Produs sterilizat.
10,39Lei
25,98Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

A se consuma de preferinta inainte de vezi partea inferioara, superioara a ambalajului. A se pastra la loc uscat si racoros la temperatura de +4 grade Celsius pana la maxim +25 grade Celsius. Dupa deschiderea cutiei, a se pastra la frigider si a se consuma in maxim 48 de ore. Recomandam a se consuma calda. Pentru incalzire la microunde, goliti continutul produsului intr-o farfurie si reglati cuptorul la 3 minute si 800 W. Atentie: nu introduceti in cuptor direct in ambalajul metalic.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok