Se Incarca...
SKU
1744152
Salrom sare iodata gema extrafina 1kg este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Salrom sare iodata gema extrafina 1kg

Sare de masa iodata.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
3,39Lei
3,39Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

A se pastra la loc curat si uscat. Transportul se va realiza cu mijloacele de transport corespunzatoare produselor alimentare, curate si uscate. Granulatie0-0, 8 mm. A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteSare gema: iodat de potasiu (min 42mg/kg de sare - max 67.2mg/kg de sare), iod (min 25mg/kg de sare - max 40mg/kg de sare), antiaglomerant E536.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok