Se Incarca...
SKU
2620638
Samsung cuptor cu microunde 23 l 800 W digital negru MS23F301TAK este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Samsung cuptor cu microunde 23 l 800 W digital negru MS23F301TAK

Inlocuiti preparatele comode care trebuie numai incalzite cu mancaruri sanatoase, gatite in casa, datorita cuptorului cu microunde Samsung F300G. Cu cele 20 de moduri de gatit presetate, puteti prepara mancarea in cateva minute.
Perioada de garantie
24 luni
555,99Lei

Petul produsului include costul de 14,28Lei, aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Pastrati curatenia cu ajutorul interiorului din ceramica: Cuptorul cu microunde F300G are partea interioara din ceramica fina, care este usor de curatat si nu se va zgaria sau decolora de-a lungul timpului. Interiorul antibacterian si rezistent la zgarieturi este creat pentru a dura. Imbunatatiti aspectul bucatariei dumneavoastra: Imbunatatiti aspectul bucatariei dumneavoastra cu eleganta cuptorului cu microunde F300G, cu geam din sticla neagra in partea frontala incastrat intr-un corp exterior cu model cu linii fine, maner asortat, afisaj albastru stralucitor si cadran detaliat de culoare argintie. Faceti economii cu modul Eco: Setarea Mod Eco a noului Samsung F300G ofera cel mai scazut consum de energie in standby, reducand semnificativ consumul, pentru a realiza economii la facturile de energie. Gatitul adus la perfectiune: Obtineti de fiecare data preparate gatite perfect datorita sistemului triplu de distribuire - microundele sunt furnizate prin trei orificii din interiorul cuptorului pentru o acoperire mai larga si o distribuire mai corecta a caldurii. Gustati retetele traditionale preferate: Puteti sa alegeti dintr-o gama larga de retete locale pre-programate pe cuptorul cu microunde Samsung F300G si sa va bucurati de aromele familiare prin simpla apasare a unui buton.
Specificatie
Perioada de garantie24 luni
Dimensiuni27.5 x 39.2 x 48.9 cm
Capacitate stocare23 l
Greutate13 kg
Functii si optiuniTimer, dezghetare, ceas electronic, semnal sonor, Touch Control
Putere W800 W
CuloareNegru
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare