Se Incarca...
SKU
2491997
Sanal Sticks recompensa pentru pisici somon si pastrav 15g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Sanal Sticks recompensa pentru pisici somon si pastrav 15g

Sanal Soft Sticks este o recompensa ideala careia pisicile nu-I pot rezista. Recompensa delicioasa si foarte aromata si moale, ce contine vitaminele A, D3 si E care stimuleaza energia si vitalitatea pisicii.
8,39Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de administrare: depinde de greutatea si nivelul de activitate a pisicii: puii de pisica >4 ani: 1/2-1 bucati/zi, pisici 1-2 bucati/zi. A se utiliza in maxim o zi de la deschidere. A se asigura mereu apa proaspata si curata. Conditii de pastrare: a se depozita intr-un spatiu uscat si racoros. Nu contine coloranti.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok