Se Incarca...
SKU
1743944
Sano Solutie mobila pulverizant 500ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Sano Solutie mobila pulverizant 500ml

Aduce la viata mobilierul.
22,79Lei
45,58Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Protejeaza si reinnoieste aspectul mobilierului din lemn, redand stralucirea naturala. Formeaza un strat protector si de durata impotriva depunerilor de praf antistatic! Inlatura praful si amprentele. 4 in 1: curata, lustruieste, protejeaza lemnul cu un strat de ceara si respinge praful.utilizarea frecventa a produselor mentine aspectul natural al mobilierului si ii prelungeste viata.
15-30% distilat de petrol, >5% agenti tensioactivi nonionici,1,2 Benzisothiazol 3(2H)-one,parfum (Amyl Cinnamal,Benzyl Salicylate,Citronello).Data productiei/expirarii:vezi ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok