Se Incarca...
SKU
1743928
Sano Spray taratoare K300 630ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Sano Spray taratoare K300 630ml

Extermina insectele si previne aparitia lor. Contine o formula puternica pentru tratamentul preventiv si periodic impotriva insectelor. Distruge eficient toate insectele care se tarasc, in special gandacii.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
28,89Lei
45,86Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Nu este nevoie de personal calificat pentru dezinsectii.Pulverizati in dulapuri din bucatarie (dar nu direct pe alimente), sub chiuvete, in spatele si sub frigider, in si in jurul cosului de gunoi, in crapaturi si colturi, in jurul usilor si ferestrelor.Pulverizati direct pe insecte pentru a le distruge instant. Repetati tratamentul la fiecare 1-2 luni sau cand apar insecte.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok