Se Incarca...
SKU
1743929
Sano Spray zburatoare k600 500ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Sano Spray zburatoare k600 500ml

Elimina mustele, tantarii, moliile si alte insecte zburatoare. O formula de insecticid uscat, cu un parfum placut.
28,69Lei
57,38Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Poate fii pulverizat direct pe haine, paturi si articole ce nu pot fii spalate, precum tapiserii sau carti. Nu pateaza si nici nu lasa urme pe suprafata tratata. Contine o concentratie ridicata de ingredienti activi cu grad scazut de toxicitate: Neo-Pynamin - care paralizeaza instantaneu insectele si Sumitrin - care le omoara rapid. K-600+ poate fi folosit si in camera, impotriva gandacului de argint si a acarienilor care se ascund in covoare si carpete. Pulverizati K-600+ imediat cum observati insectele pe rafturi si in dulapuri pentru a preveni deteriorarea cartilor si a tesaturilor.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok