Se Incarca...
SKU
2577240
Sanytol Dezinfectant de maini cu ceai verde 250 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Sanytol Dezinfectant de maini cu ceai verde 250 ml

De maini, cu ceai verde.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
16,29Lei
65,16Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Fara clatire. Eficient impotriva virusului A H1N1, Herpes, Salmonella si Listeria. Testat dermatologic. Distruge 99,9% bacterii, ciuperci, virusuri. Intrebari frecvente. Multumita formulei sale cu tripla actiune, Sanytol dezinfectant de maini curata, neutralizeaza mirosurile si elimina 99,9% din virusi, bacterii si fungi fara apa sau sapun. Timpul de actiune: 1 min eficacitate bactericida impotriva Staphylococcus Aureus, Enterococcus Hirae, Escherichia Coli, Salmonella Enterica si Pseudomonas Aeruginosa conform standardului EN1276 si 1 min eficacitate bactericida impotriva Escherichia Coli conform standardului EN1500. 1 min eficacitate levuricida impotriva Candida Albicans conform standardului EN1650. 1 min eficacitate impotriva virusul Vaccinia Poxvirus, Herpes Simplex Type 1 virus si virusul gripei porcine A conform standardului EN14476. Eficacitatea sa este probata si controlata de un laborator autorizat. Testat dermatologic. Acest produs este aprobat de Ministerul Sanatatii. Tipul de produs 1: Produsele din aceasta categorie sunt produse biocide utilizate pentru igiena umana. Avizul nr 4137BIO/01/12.24 Indicatii de utilizare: Se stoarce o picatura de gel in palma unei maini, se freaca mainile pana se usuca. Nu se clateste (nediluat/6ml, 1 minut). Domeniul de utilizare: Igiena umana. Aria de aplicare: Dezinfectant aplicat pe sau care intra in contact cu pielea umana sau cu pielea capului in scopul principal de a dezinfecta pielea sau pielea capului. Categoria de utilizatori: Populatie. PERICOL:H225: Lichid sau vapori foarte inflamabili. H319: Provoaca o iritatie grava a ochilor. NU INGHITITI. P101: Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. P102: A nu se lasa la indemana copiilor. P210: A se pastra departe de surse de caldura, suprafete, fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. Fumatul interzis. P305+P351+P338: IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. P301+P312: IN CAZ DE INGHITIRE: Sunati la un CENTRU PENTRU OTRAVIRI (Biroul RSI- Tel. 0213183606) daca nu va simtiti bine. P501: Aruncati continutul si recipientul conform reglementarilor nationale in vigoare, specific in domeniul deseurilor. Substanta activa biocid: 72% Ethanol (EC: 200-578-6; CAS: 64-17-5). A se folosi in 4 ani de la data mentionata pe ambalaj: vezi pe ambalaj. A se pastra la temperatura camerei.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok