Se Incarca...
SKU
2608014
Sanytol Dezinfectant deo special textile 500 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Sanytol Dezinfectant deo special textile 500 ml

Dezinfectant deo special textile.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
11,00Lei
22,00Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Pulverizare extrafina. Fara clor. Miros de rufe curate. Elimina mirosurile de tutun, animale si cele din bucatarie. Distruge 99,9% bacterii, ciuperci, virusul H1N1. Sanytol, expert in dezinfectia fara clor, a creat un dezodorizant special pentru textile care actioneaza in profunzime pentru a distruge bacteriile, ciupercile si virusurile. Astfel, elimina mirosurile de tutun, animale si cele din bucatarie si reda textilelor dumneavoastra prospetimea rufelor curate. Datorita sistemul sau de pulverizare extrafina, produce picaturi fine care permit uscarea ultrarapida. Eficacitatea sa este testata si monitorizata de un laborator autorizat. Acest produs este aprobat de Ministerul Sanatatii. Tipul de produs 2: Produse utilizate pentru dezinfectarea textilelor. Avizul nr 2729BIO/02/12.24. Indicati de utilizare: Pulverizare elibereaza 1,3 ml de produs, concentratia 100%. Timpul de actiune: 5 min eficacitate bactericida impotriva Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae, Escherichia coli si Pseudomonas aeruginosa si 15 min eficacitate fungicida impotriva Candida albicans si Aspergillus niger conform standardului EN13697. 5 min eficacitate impotriva virusul gripal A (H1N1) conform standardului EN14476. Recomandari: Pentru mirosurile persistente, aplicati cu regularitate. Nu pateaza. A nu se folosi pe piele, piele intoarsa, sau talpa. Pentru textilele delicate, incercati produsul pe o suprafata ascunsa. Pentru tripla actiune, lasati sa actioneze timp 15 minute. Domeniul de utilizare: Spatii private si zone de sanatate publica. Aria de aplicare: Dezinfectia textilelor. Categoria de utilizatori: Populatie. PRECAUTII: H412 - Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. Nu inghititi. P101 - Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. P102 - A nu se lasa la indemana copiilor. P301+P312 - IN CAZ DE INGHITIRE: Sunati la un CENTRU PENTRU OTRAVIRI (Biroul RSI- Tel. 0213183606) daca nu va simtiti bine. P273 - Evitati dispersarea in mediu. P501 Aruncati continutul si recipientul intr-un punct de colectare public pentru deseurile periculoase sau speciale in cazul in care acesta nu este consumat in intregime. A se folosi in 3 ani de la data mentionata pe ambalaj. A se pastra la temperatura camerei.
Dezindectant, parfumuri (Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal).
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok