Se Incarca...
SKU
2694030
Sanytol dezinfectant podele 2x1 L este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Sanytol dezinfectant podele 2x1 L

Datorita triplei sale actiuni fara clor, Sanytol Universal dezinfecteaza toate suprafetele casei elimnand toti microbii.
27,88Lei
13,94Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Un produs unic si specific, care curata, indeparteaza grasimea si face sa straluceasca toate suprafetele si dezinfecteaza tevile. Omoara 99,9% dintre bacterii, virusuri si ciuperci, inclusiv virusul gripal A (H1N1). Pentru pardoseli, bai, suprafete de lucru, tevi. Fara clor. Testat COVID 19. Precautii: H412: Nociv pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung. NU INGHITITI. P101. Daca este necesara consultarea medicului, aratati recipientul sau eticheta produsului. P102. A nu se lasa la indemana copiilor. P301+P312. IN CAZ DE INGHITIRE: Sunati la un centru pentru otraviri daca nu va simtiti bine. P273. Evitati dispersarea in mediu. P501. Aruncati continutul si recipientul intr-un punct de colectare public a deseurilor periculoase sau speciale, in cazul in care acesta nu este consumat in intregime.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok