Se Incarca...
SKU
2314175
Sanytol Dezinfectant ultradegresant bucatarie 500 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Sanytol Dezinfectant ultradegresant bucatarie 500 ml

Dezinfectant ultradegresant bucatarie fara clor.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
15,59Lei
31,18Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Fara clor. Coaja de portocala. Spuma degresanta ultra activa. Dezinfecteaza si degreseaza in profunzime. Delicat cu suprafetele. Elimina mirosurile neplacute. Distruge 99,9% bacterii, ciuperci, virusul. Folosirea unui dezinfectant pentru curatare este singurul mod de a impiedica cu eficacitate proliferarea bacteriilor, fungilor si virusilor, Sanytol dezinfectant ultradegresant bucatarie, fara clor, garanteaza o igiena perfecta si distruge micro-organismele. Elimina cu eficacitate resturile de grasime si reziduurile incrustate. Timpul de actiune: 5 min eficacitate bactericida impotriva Staphylococcus aureus, Enterococcus hirae, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa si 15 min eficacitate fungicida impotriva Candida albicans si Aspergillus niger conform standardului EN13697. 5 min eficacitate impotriva Virusul Herpes Simplex tipul 1, virusului gripal A H1N1 si Vaccinia poxvirus, conform normei EN 14476. Lasati sa actioneze timp 15 minute (tripla actiune) si stergeti cu o carpa curata. Eficacitatea sa este probata si controlata de un laborator autorizat. Testat dermatologic. Acest produs este aprobat de Ministerul Sanatatii. Avizul nr 3922B10/04/01.20. Indicatii de utilizare: Produsul se aplica fara diluare (100%). Domeniul de utilizare: Produse alimentare si hrana pentru animale. Aria de aplicare: Dezinfectia diferitelor suprafete din casa categoria de utilizatori: Populatie. AVERTIZARI! P101 - Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. P102 - A nu se lasa la indemana copiilor, IN CAZ DE INGHITIRE: Sunati la un CENTRU PENTRU OTRAVIRI (Biroul RSI- Tel. 0213183606) daca nu va simtiti bine. P501 - Aruncati continutul si recipientul intr-un punct de colectare publice pentru a deseurilor periculoase sau speciale. NU INGHITITI. Contine: Substanta activa biocid (TP2-4/AL): 1,5% Hydrogen peroxide (CAS: 7722-84-1). A se folosi in 3 ani de la data mentionata pe ambalaj. A se pastra la temperatura camerei.
Contine < 5% Fosfat, tensioactiv cationi, tensioactiv neionic, dezinfectant si parfumuri.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok