Se Incarca...
SKU
2372745
Savex 2in1 Color Detergent pudra and Care 60 spalari 6 kg este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Savex 2in1 Color Detergent pudra and Care 60 spalari 6 kg

Savex Color and Care va protejeaza hainele colorate oferind in acelasi timp performante uimitoare de curatare. Solutie eficienta si usoara pentru rufele voastre.
67,59Lei
11,26Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Dozare recomandata: Utilizati 100 g de produs pentru 4-5 kg de rufe. Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina directa a soarelui. Perioada valabilitate: 24 luni.
<5% surfactanti neionici, surfactanti cationici, fosfonati, policarboxilati, agenti de inalbire pe baza de oxigen; 5-15% surfactanti anionici, zeoliti; Aditional: enzime, inalbitori optici, parfum: linalool, limonene.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok