Se Incarca...
SKU
2598802
Scholl Gel Activ Branturi gel pentru tocuri zi de zi este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Scholl Gel Activ Branturi gel pentru tocuri zi de zi

Gel Activ amortizare catifelata pentru intreaga zi. Se potriveste cu incaltamintea cu toc mai mic de 5.5 m. Sustinere superioara pentru confortul de zi cu zi. Gel moale cu sustinere integrata pentru bolta piciorului pentru confort.
57,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Atentie: incetati utilizarea in caz de reactii adverse. Modul de utilizare: Indepartati suportul din plastic si cautati marcajul care indica bratul stang si bratul drept. Pozitionati brantul cu partea lipicioasa in jos. Asigurati-va ca partea ridicata a brantului e pozitionata sub bolta naturala a piciorului. Repozitionati daca este necesar. Inlocuiti dupa 6 luni sau dupa primele semne de uzura.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok