Se Incarca...
SKU
2568422
Scholl Men Gel Activ Sport branturi pentru picioare este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Scholl Men Gel Activ Sport branturi pentru picioare

Confort superior pentru picioare pline de energie. Amortizarea socurilor de pana la 30%. Strat textil superior rezistent la mirosuri, pentru picioare pline de prospetime.
67,49Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de utilizare: Verificati daca branturile din pantofii dumneavoastra pot fi scoase. Primul pas este sa scoateti aceste branturi. Puneti branturile Scholl in pantof pentru a testa daca marimea corespunde. Daca este nevoie, decupati branturile Scholl de-a lungul conturului (la baza brantului, langa degete) pentru a se potrivi cu marimea pantofului dumneavoastra sau folositi branturile originale ca model. Introduceti branturile Scholl Gel Activ avand partea cu gel orientata in jos. Inlocuiti branturile la fiecare sase luni sau atunci cand prezinta semne de uzura.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare