Se Incarca...
SKU
1752060
Schwaben Muscat Ottonel si Feteasca Regala vin alb demidulce 11.5% alcool 0.75 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Schwaben Muscat Ottonel si Feteasca Regala vin alb demidulce 11.5% alcool 0.75 l

Vin alb demidulce cu 11.5% volum alcool, cu indicatie geografica Colinele Dobrogei, Romania, 2013..
17,26Lei
23,01Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Note de degustare/Servire: Vin Muscat Ottonel/Feteasca Regala cu transparente galben pai, care exceleaza prin delicatete. Aroma fina, eleganta ii confera o inegalabila savoare. Servit rece in compania deserturilor exprima fragezimi de fructe exotice.
Specificatie
IngredienteStruguri
Informatii suplimentareInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok