Se Incarca...
SKU
1939968
Sensodyne Multi Care Periuta de dinti pentru persoanele cu dinti sensibili este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Sensodyne Multi Care Periuta de dinti pentru persoanele cu dinti sensibili

Diverse culori. Periuta de dinti pentru persoanele cu dinti sensibili pentru curatare eficienta, delicata cu gingiile, cu peri moi.
15,50Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Maner ergonomic si antiderapant, nu aluneca din mana si ofera o prindere sigura si un bun control in timpul periajului. Sensodyne Expert Medium - periuta de dinti cu peri medii. Despre produs: Curatare in profunzime. Peri cu capete rotunjite pentru o actiune blanda asupra dintilor. Peri exteriori mai scurti special conceputi pentru a se adapta zonelor delicate precum linia gingivala. Maner ergonomic si anti alunecare. Special conceputa pentru persoanele cu sensibilitate dentara. Prin periaj regulat de 2 ori pe zi. Cum actioneaza periuta Sensodyne Expert Medium? Periuta de dinti Sensodyne Expert Medium este special conceputa de catre expertii in domeniu pentru persoanele cu dintii sensibili. Aceasta ofera o curatare eficienta a tuturor suprafetelor dentare si se adapteaza cu usurinta zonelor delicate de la nivelul dintilor si gingiilor. Aceasta periuta de dinti are capatul activ mic ce patrunde cu usurinta in zonele greu accesibile. Consistenta filamentelor este moale, matasoasa, fapt ce permite o curatare cu blandete a dintilor, fara a afecta gingiile. Manerul nu aluneca din mana, oferind o prindere sigura si un bun control in timpul periajului. Cum alegem periuta de dinti? Cand trebuie sa alegeti o periuta de dinti, puteti tine cont de urmatoarele sfaturi: Nu alegeti o periuta cu capul prea mare, nu va patrunde in locurile greu accesibile ale cavitatii bucale. Nu alegeti o periuta cu perii foarte duri (hard). aceasta favorizeaza retractia gingivala si produce leziuni dentare de periaj. Nu apasati foarte tare periuta in timpul periajului deoarece puteti rani gingiile. Daca aveti tendinta sa apasati foarte tare cand va periati dintii, alegeti o periuta cu peri moi.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare