Se Incarca...
SKU
2473751
Sensodyne Pronamel Multi Action Pasta de dinti pentru intarirea smaltului 75 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Sensodyne Pronamel Multi Action Pasta de dinti pentru intarirea smaltului 75 ml

Pasta de dinti pentru intarirea smaltului protectie impotriva cariilor si improspatarea respiratiei.
20,86Lei
278,13Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Pasta de dinti pentru persoanele cu dinti sensibili. Pasta de dinti Sensodyne Pronamel Multi Action. Despre produs: Protejeaza dintii impotriva efectelor eroziunii acide. Protectie continua impotriva sensibilitatii dentare datorita nitratului de potasiu. Contine fluor pentru prevenirea aparitiei cariilor. Senzatie de prospetime si curatare. Ofera toate beneficiile unei paste de dinti obisnuite. Echilibreaza pH-ul cavitatii bucale. Ajuta la indepartarea placii bacteriene. Ajuta la mentinerea sanatatii dintilor si a gingiilor. Prin periaj regulat de 2 ori pe zi. Cum actioneaza pasta de dinti Sensodyne Pronamel Multi-Action? Substantele acide din alimentatia zilnica cum ar fi consumul de bauturi acidulate, vin, carbohidrati, fructe, pot cauza eroziune acida a smaltului dentar. Pasta de dinti Pronamel Multi-Action accelereaza procesul natural de remineralizare a smaltului vulnerabil, protejandu-l in mod activ prin eliberarea mineralelor pe suprafata acestuia. Smaltul devine mai puternic, mai sanatos si mai protejat de efectele acizilor din alimentatie. Sensodyne Pronamel Multi-Action reduce sensibilitatea dentara aparuta in urma eroziunii acide. In acelasi timp ofera protectie impotriva cariilor prin formula cu fluorura de sodiu si datorita aromei mentolate lasa o senzatie de curatare si prospetime.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare