Se Incarca...
SKU
2638796
Sensodyne Sensitivity and Gum Pasta de dinti cu actiune dubla 75 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Sensodyne Sensitivity and Gum Pasta de dinti cu actiune dubla 75 ml

Pasta de dinti Sensodyne este recomandata de medicii stomatologi din intreaga lume pentru a combate sensibilitatea dentara.
29,50Lei
393,33Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Este dovedit clinic ca, prin utilizare regulata, de doua ori pe zi, aceasta ofera protectie continua impotriva sensibilitatii dentare comparativ cu o pasta de dinti obisnuita. Despre produs: Ofera protectie continua impotriva sensibilitatii dentare si amelioreaza problemele gingivale. Formeaza un strat protector peste zonele sensibile. Tinteste si inlatura placa bacteriana. Protectie impotriva cariilor. Aduce toate beneficiile unei paste de dinti obisnuite: curata cavitatea bucala si improspateaza respiratia. Marca recomandata de medicii dentisti pentru sensibilitate dentara. Prin periaj regulat de 2 ori pe zi. Conform studiu GfK, realizat in Romania, noiembrie - decembrie 2018. Cum actioneaza Sensodyne Sensitivity and Gum? Daca ai dinti sensibili si suferi ocazional de probleme gingivale, nu esti singura persoana: mai mult de jumatate dintre persoanele cu dinti sensibili pot prezenta si probleme gingivale. Sensibilitatea dentara apare atunci cand dentina expusa intra in contact cu mancaruri sau bauturi reci, calde, dulci sau acre. Problemele gingivale sunt cauzate de o acumulare a placii bacteriene. Ambele simptome impun ingrijire speciala. De ce sa alegi Sensodyne Sensitivity and Gum? S-a dovedit clinic ca pasta de dinti Sensodyne Sensitivity and Gum gestioneaza eficient cele doua afectiuni printr-o dubla actiune: Formeaza un strat protector peste zonele sensibile, oferind protectie continua impotriva sensibilitatii dentare. Tinteste si inlatura placa bacteriana, cauza principala a problemelor gingivale, pentru a imbunatati sanatatea gingiilor. Sensodyne Sensitivity and Gum inlatura petele dentare pentru a reda albul natural al dintilor si lasa o respiratie mentolata proaspata.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare