Se Incarca...
SKU
2579308
Seramis Senzor de umiditate mic este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Seramis Senzor de umiditate mic

Setul Seramis contine 2 senzori care indica in mod fiabil timpul de udare al plantelor si masoara umiditatea din substrat folosind hartie de turnesol.
27,99Lei 23,59Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

A se utiliza pentru ghivece cu inaltimi de pana la 16 cm. Indicatorul este situat in partea de jos a senzorului, care se infinge in pamant, iar in partea de sus, in functie de culoarea indicata, puteti afla daca planta trebuie udata sau nu. Continut: Plastic, hartie de turnesol.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok