Se Incarca...
SKU
2537572
Seroni Digital Mat covor 80 x 150 cm este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Seroni Digital Mat covor 80 x 150 cm

Covor cu dimensiunea de 80 x 150 cm. Compozitie: 100% poliester. Gramaj: 680 g/mp.
144,19Lei 109,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Spalati produsul prin actiune mecanica redusa cu apa, la maxim 45 grade Celsius, cu detergenti specifici sau cu alti detergenti usori. Clatiti energic cu apa la o temperatura ce descreste progresiv. Uscati produsul prin suspendare, departe de orice sursa artificiala de caldura. Periati plusul pentru uniformizare si tuseu. Ciclu normal de spalare, la maxim 30 grade Celsius. Articolul nu trebuie inalbit si trebuie spalat doar cu detergent delicat pentru rufe colorate. Nu calcati. Nu curatati chimic. Produs in Turcia.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok