Se Incarca...
SKU
2680859
Set 2 tetine Minut Baby silicon gat larg, 6+ este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Set 2 tetine Minut Baby silicon gat larg, 6+

Tetina 6+ debit mare.
16,09Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Facute in conformitate cu cele mai inalte standarde de siguranta. Instructiuni pentru o hranire sigura: Cand hranirea la san nu e posibila, tetina poate fi folosita in scopul hranirii copilului cu lapte praf. Spalati tetina imediat dupa folosirea acesteia. Pastrati tetina in recipiente ferite de umezeala si acoperite. Nu lasati tetina in lumina directa a soarelui si nu o lasati mai mult decat e necesar in solutia sterilizatoare. Curatirea si sterilizarea: inainte de sterilizare spalati tetina in apa calda si detergent. Nu folositi tetina ca jucarie / suzeta sau jucarie de dentitie. Cititi cu atentie instructiunile si pastrati ambalajul pentru lamuriri ulterioare. Standard conform EN 14350. Produs fabricat din materiale non toxice, fara Bisphenol-BPA Free. A nu se lasa la indemana copiilor!
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok