Se Incarca...
SKU
2706809
Set cadou Fa Get Spiritual Gel de dus 250ml + Deodorant spray anti-perspirant 150ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Set cadou Fa Get Spiritual Gel de dus 250ml + Deodorant spray anti-perspirant 150ml

Alege-ti starea de spirit potrivita alaturi de gama Fa Get Spiritual. Pachetul contine gel de dus 250ml si deodorant spray anti-perspirant 150ml.
17,99Lei
119,93Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Parfum floral reconfortant si formula delicata cu pielea. Din grija pentru tine si planeta: 100% tub reciclat, din care 25% produs din Plastic Social (excluzand capacul). Capac produs cu mai putin plastic. 93% ingrediente derivate din ingrediente naturale (inclusiv apa). Parfum floral, tehnologie de eliberare treptata a parfumului si protectie pentru 48 de ore. Fara alcool. Formula vegana, fara ingrediente de origine animala. Agitati bine inainte de utilizare. tine deodorantul la minim 15 cm de zona axiala si pulverizeaza.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare