Se Incarca...
SKU
2706909
Set cadou Natura Siberica Queen of Taiga este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Set cadou Natura Siberica Queen of Taiga

Setul contine: Gel de dus natural Pine Spa 200 ml. Combinatia de extracte si uleiul de pin refac in intregime corpul si starea de spirit, redand vitalitatea si energia.
59,39Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mierea organica hidrateaza, hraneste si satureaza pielea cu vitamine. Uleiul de pin siberian este o sursa naturala de Omega 3-6-9 si vitamina E care imbunatateste tonul pielii. Extractul de brad salbatic este o sursa de fitoncide, calmand pielea. Extractul organic de Sagan Dailya este o puternica sursa naturala de energie si antioxidant si confera o excelenta refacere a pielii. Lapte de corp natural super hidratant 200 ml. Laptele de corp se absoarbe instant, hidrateaza si tonifica pielea. Componentele active catifeleaza si protejeaza de efectele negative ale mediului inconjurator. Extractul de Calluna salbatica este imbogatit cu compusi bioactivi care confera catifelare pielii. Extractul organic de trandafir Daurian umple cu energie, tonifica si hraneste intens pielea. Acidul hyaluronic hidrateaza profund, creste fermitatea si elasticitatea pielii si ii confera un aspect radiant. Vitaminele E si F hranesc si protejeaza. Produsele din Setul cadou Queen of Taiga sunt bogate in plante organice si salbatice sin Taigaua siberiana. Datorita ingredientelor din plante salbatice, produsele protejeaza impotriva actiunii daunatoare a mediului inconjurator, ceea ce le face de neinlocuit in mediul urban.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare