Se Incarca...
SKU
2706820
Set cadou Nature Box Sampon Nature Box cu ulei de avocado 385ml+Balsam Nature Box 85ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Set cadou Nature Box Sampon Nature Box cu ulei de avocado 385ml+Balsam Nature Box 85ml

Daca nu este rupt, nu trebuie reparat. Dar daca este, s-ar putea sa ai nevoie de samponul nostru cu ulei de avocado care repara intens parul si combate firele despicate.
49,99Lei 42,49Lei

Petul produsului include costul de 0,77Lei, aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Parul tau arata precum coama unui leu: salbatic, aspru, dezordonat? Suna cool, insa cu siguranta ar trebui sa incerci samponul nostru, care contine ulei de avocado presat la rece si are un parfum fructat. Repara parul si previne aparitia firelor despicate. Daca ai nevoie disperata de o solutie regeneratoare pentru par de la radacina pana la varfuri, balsamul nostru cu ulei de avocado este raspunsul. Acest balsam, care contine ulei de avocado presat la rece si are un parfum fructat, ofera hranire in profunzime si repara parul, lasand un aspect sanatos si fiind un aliat puternic impotriva firelor despicate. Nature Box ofera ce este mai bun din natura. Descopera frumusetea naturala ce provine din interior si alege gama specifica stilului tau de viata. Misiunea noastra este sa raspandim o atitudine pozitiva in jurul lumii, folosind o Formula vegana si ingrediente naturale, atent selectionate. Produsele noastre contin ulei presat la rece 100% natural si alte ingrediente naturale, intr-o Formula vegana. De asemenea, sustinem proiecte sociale si de mediu. Stiai ca produsele noastre au certificat COSMOS natural, iar recipientele contin 98% plastic social colectat de pe sol si plaje? In sfarsit, poti achizitiona un produs benefic atat pentru tine, cat si pentru planeta. Fara dop si eticheta.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare