Se Incarca...
SKU
2706930
Set cadou Palmolive Naturals Coconut and Milk Gel de dus 250ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Set cadou Palmolive Naturals Coconut and Milk Gel de dus 250ml

Bucura-te de ingrijire blanda in fiecare zi cu ingrediente naturale. Angajamentul Palmolive fata de natura se reflecta si in ambalajele sustenabile ale seturilor cadou, acestea fiind fabricate din carton reciclabil.
27,69Lei 23,19Lei
46,38Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Reimprospateaza-te cu gelul de dus Palmolive Naturals Milk Protein. Inspirat de natura, acest gel de dus te ajuta sa te simti in armonie cu tine. Formulat cu proteine din lapte, gelul de dus face pielea sensibila catifelata si moale. Gelul de dus a fost conceput cu dragoste, pentru a-ti oferi o stare de bine tie si familiei tale si pentru a te ajuta sa te simti in armonie cu tine. Reimprospateaza-te cu gelul de dus Palmolive Naturals Coconut and Milk. Inspirat de natura, acest gel de dus te ajuta sa te simti in armonie cu tine. Formulat cu proteine din lapte, gelul de dus face pielea sensibila catifelata si moale. Gelul de dus a fost conceput cu dragoste, pentru a-ti oferi o stare de bine tie si familiei tale si pentru a te ajuta sa te simti in armonie cu tine. Bucura-te de ingrijire blanda in fiecare zi cu ingrediente naturale. Angajamentul Palmolive fata de natura se reflecta si in ambalajele sustenabile ale seturilor cadou, acestea fiind fabricate din carton reciclabil.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare