Se Incarca...
SKU
2706827
Set cadou Syoss Repair Sampon 440ml+Balsam Keratin 440ml+ Tratament Beauty Oil Elixir 100ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Set cadou Syoss Repair Sampon 440ml+Balsam Keratin 440ml+ Tratament Beauty Oil Elixir 100ml

Gama Syoss Repair, cu ingrediente naturale, inspirate din cultura asiatica. Formula cu alge wakame este special dezvoltata pentru parul uscat si deteriorat.
72,99Lei 65,39Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Fortifica parul pentru 90% mai putin par rupt si repara in profunzime parul deteriorat. Syoss Repair sampon cu ingrediente naturale inspirate din cultura asiatica. Formula cu alge wakame, special dezvoltata pentru parul uscat si deteriorat. Repara in profunzime parul deteriorat si previne deteriorarea viitoare. intareste firul de par , pana la 90% mai putine fire rupte. Cu 90% ingrediente de origine naturala. Vegan, fara ingrediente de origine animala. Formula de inalta performanta cu amino complex, un amestec de aminoacizi care sigileaza firele de par si pastreaza parul puternic, cu un aspect sanatos. Syoss Repair Balsam, cu alge wakame, un ingredient de inspiratie asiatica, conceput special pentru parul uscat si deteriorat. Algele wakame ofera substante nutritive esentiale care intaresc firul de par, bogate in vitaminele B1, B2, B3, B6 si B12. Lasa parul catifelat si hranit in profunzime. Syoss Absolute Oil Beauty Elixir inspirat din cultura japoneza, dezvoltat special pentru parul deteriorat. Cu micro-uleiuri usoare pentru o hranire profunda si instanta, ofera o stralucire supla si sanatoasa a parului. Misiunea Syoss este aceea de a oferi parului tau ingrijirea pe care o merita, prin produse de calitate, inspirate din saloanele de coafura. Fondat in Japonia, Syoss crede in formule de calitate profesionala ce iti ofera rezultate optime cu fiecare utilizare.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare