Se Incarca...
SKU
2331371
Shan Shi sos aromatic Thai Red Curry 120 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Shan Shi sos aromatic Thai Red Curry 120 g

Sos Thai Red Curry cu lapte de cocos.
8,79Lei 6,00Lei
50,00Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de preparare: Intr-o tigaie wok sau tigaie se soteaza circa 300 g carne sau legume. Se adauga sosul, se amesteca si se lasa la foc mic inca 3-4 minute. Se recomanda servirea cu orez sau taitei. Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in timp de 2 zile. A se depozita intr-un loc uscat, ferit de inghet si canicula. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Produs in Malaezia.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteChilli, apa, extract din nuca de cocos 7% (lapte de cocos), zahar, ceapa, amidon modificat, sare de masa, ulei de soia, otet din vin, galagant, lemongrass, usturoi, lamaie verde Kaffir, curcuma. Poate contine urme de arahide si de nuci.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare