Se Incarca...
SKU
2435319
Sheba Delikatesse hrana umeda pentru pisici adulte cu ton in aspic 85 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Sheba Delikatesse hrana umeda pentru pisici adulte cu ton in aspic 85 g

Sheba Delikatesse hrana umeda pentru pisici adulte, cu ton in aspic.
3,89Lei
45,76Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Noi, la Sheba, intelegem dorintele prietenelor dumneavoastre feline pentru mancare de inalta calitate si retete atent concepute. Sheba a gandit sortimente premium de mancare pentru animalele de companie, cu retete delicioase, care transforma ora mesei intr-o reala placere, de fiecare data. Pisica va toarce pe varfuri pentru mai mult. Fasii apetisante de carne, pregatite cu atentie, intr-o gelatina divina, care se topeste pe limba. Alegerea perfecta pentru a va hrani animalul de companie si pentru a-i castiga afectiunea. Disponibila in plicuri de 85 g cu hrana pentru pisici. 1. Hrana de inalta calitate pentru pisicile adulte, oferindu-i companionului dumneavoastra felin o nutritie completa. 2. Fasii apetisante de carne, pregatite cu atentie, intr-o gelatina divina, care se topeste pe limba. 3. Plic de 85 g cu hrana pentru pisici pregatita cu grija, cu o aroma delicioasa, adorata de pisici. 4. Hrana delicioasa pentru animalele de companie, produsa din ingrediente atent selectionate si peste din surse sustenabile certificate. 5. Retete de hrana de inalta calitate pentru pisici, fara culori artificiale sau conservanti. Instructiuni de hranire: Permiteti o perioada de tranzitie si ajustati cantitatea si portiile de hrana in functie de nevoile cainelui dumneavoastra. Cum sa va hraniti cainele? Pentru mai multe informatii vizitati pagina noastra de internet sau apelati la serviciul nostru de infoline. Un vas cu apa proaspata trebuie sa fie intotdeauna disponibil. Surplusul de hrana trebuie refrigerat. Va rugam sa ajustati cantitatea de hrana in functie de nivelul de activitate, rasa si varsta cainelui dumneavoastra. Permiteti o perioada de tranzitie atunci cand schimbati dieta. 7 kg un vas cu apa proaspata ar trebui sa fie intotdeauna disponibil.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare