Se Incarca...
SKU
2402830
Sheba Selection hrana umeda pentru pisici adulte cu pui in sos 85 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Sheba Selection hrana umeda pentru pisici adulte cu pui in sos 85 g

Sheba Selection hrana umeda pentru pisici adulte, cu pui in sos.
3,89Lei
45,76Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Noi, la Sheba, intelegem dorintele prietenelor dumneavoastre feline pentru mancare de inalta calitate si retete atent concepute. Sheba a gandit sortimente premium de mancare pentru animalele de companie, cu retete delicioase, care transforma ora mesei intr-o reala placere, de fiecare data. Pisica va toarce pe varfuri pentru mai mult. Un amestec premium de bucati fragede de carne in sos delicios. Hrana exceptionala pentru animalele de companie o va face pe prietena dumneavoastra felina sa toarca pe varfuri pentru mai mult. Disponibila in plicuri de 85 g cu hrana pentru pisici. 1. Hrana de inalta calitate pentru pisicile adulte, oferindu-i companionului dumneavoastra felin o nutritie completa. 2. Un amestec premium de bucati fragede de carne in sos delicios. 3. Plic de 85 g cu hrana pentru pisici pregatita cu grija, cu o aroma delicioasa, adorata de pisici. 4. Hrana delicioasa pentru animalele de companie, produsa din ingrediente atent selectionate si peste din surse sustenabile certificate. 5. Retete de hrana de inalta calitate pentru pisici, fara culori artificiale sau conservanti. O pisica de 4 kg necesita 3 pliculete sau 2 pliculete si 18 g de hrana uscata zilnic. Recomandam hranirea mixta, hrana umeda Sheba si hrana uscata.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs Kcal70 kcal
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare