Se Incarca...
SKU
2604852
Sigillum Moldaviae Pinot Noir, Vin rosu demidulce, 13% alcool, 0.75 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Sigillum Moldaviae Pinot Noir, Vin rosu demidulce, 13% alcool, 0.75 l

Sigillum Moldaviae Pinot Noir Vin rosu demidulce 13% alcool 0.75 l
19,90Lei
26,53Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Proaspat si echilibrat, cu arome de flori de tei si salcam completate de note proaspete de citrice, Sigillum Moldaviae Pinot Noir este ideal alaturi de preparatele din carnea de porc, vita sau oaie. Temperatura optima de servire: 16-18 grade Celsius. Produs in Romania, din struguri culesi la maturitate deplina din podgoria Odobesti.Incearca toate vinurile din colectia ce poarta sigiliul si garantia traditiei viticole nascute pe meleagurile Moldovei. Sigillum Moldaviae - un vin insemnat!
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteContine sulfiti.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare