Se Incarca...
SKU
2290344
Sissi Sunca din pulpa de porc 650 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Sissi Sunca din pulpa de porc 650 g

Sunca foarte fina din pulpa de porc.
46,49Lei
71,52Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Conditii de pastrare: A se pastra la temperaturi intre 2-8 grade Celsius si o umiditate relativa a aerului de 75-80%. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Specificatie
IngredientePulpa de porc,apa,sare,amidon,agent de ingrosare(caragenan),zaharuri(dextroza),stabilizatori(polifosfati de sodiu),arome,potentiator de aroma(glutamat monosodic),antioxidant(ascorbat de sodiu),conservant(nitrit de sodiu),colorant(carmin).
Informatii suplimentareInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok