Se Incarca...
SKU
2475171
Sistema cutie alimente plastic cu steamer pentru microunde 2.4 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Sistema cutie alimente plastic cu steamer pentru microunde 2.4 l

Caserola patrata prevazuta cu capac, avand capacitatea de 2.4 l, realizata din plastic special, este conceputa pentru a fi folosita la cuptorul cu microunde.
61,89Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Capacul caserolei este dotat cu o valva ce poate fi deschisa inainte de introducerea acesteia in cuptorul cu microunde. Cu aceasta caserola puteti gati legume, peste sau pui la abur in cuptorul cu microunde. Trebuie doar sa adaugati apa la baza recipientului, asezati legumele in cosul din plastic, puneti capacul caserolei (cu valva deschisa) si introduceti totul la cuptorul cu microunde. Se poate folosi in congelator si in frigider. Nu se foloseste in cuptor. Se poate spala la masina de spalat vase (doar pe raftul de sus al acesteia). Produs in Noua Zeelanda.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare