Se Incarca...
SKU
2304448
Snickers Ciocolata cu lapte cu arahide proaspat prajite 2x37.5g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Snickers Ciocolata cu lapte cu arahide proaspat prajite 2x37.5g

Snickers ciocolata cu lapte cu arahide proaspat prajite.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
4,26Lei
56,80Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Snickers are grija de foamea ta ca tu sa poti avea grija de, ei bine...orice. Batoanele de ciocolata Snickers sunt umplute cu arahide prajite, nuga, caramel si sunt acoperite cu un strat fin de ciocolata cu lapte. De la trezitul de dimineata la autobuze intarziate, ia-ti un baton de ciocolata Snickers si o cafea pentru drum. Esti cu nervii la pamant inaintea marelui meci? Un baton de Snickers te scapa de griji. Desi nu putem garanta asta (ne pare rau).
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteZahar, sirop de glucoza, arahide, lapte praf degresat, unt de cacao, masa de cacao, ulei de floarea-soarelui, lactoza, pudra de zer (din lapte), grasimi din lapte, grasime de palmier, sare, emulsificator (lecitina din soia), pudra de albus de ou, proteine din lapte, extract natural de vanilie. Poate contine aluna.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ2023 kJ
Valoare energetica pe 100g produs Kcal483 kcal
Grasimi, Lipide23 g
Grasimi, din care acizi grasi saturati8 g
Glucide, Carbohidrati61 g
Glucide, din care zaharuri51 g
Proteine8.6 g
Sare0.60 g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare