Se Incarca...
SKU
2451474
SOLARIS cicoare instant 50 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

SOLARIS cicoare instant 50 g

Inlocuitor pentru cafea 100% din ingredinte naturale.
12,76Lei 11,79Lei
235,80Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

CicoareaAre radacina bogata in inulina, prebiotic natural, cu proprietatiAsupra sanatatii dovedite stintific. Inulina obtinuta din cicoare este ingredientul multor suplimenteAlimentare careAjuta in curele de slabire, deoarece stimuleaza digestia si reduce valoarea nutritivaA hranei. Cel mai important beneficiu pe care ilAduce inulina este stimularea dezvoltarii microflorei potrivite in intestine. Prin procedeul de coacere, cicoarea capatata un gustAsemanator cu celAl cafelei. DeAceea, de multiAni, cicocarea reprezinta deAni buni oAlternativa pentru cafea. Mod preparare: Puneti intr-o ceasca 1 lingirita de cicoare (2g) si adaugati 150 ml de apa fierbinte. PutetiAdauga lapte, ceai, frisca sau condimente (scortisoara ghimbir, cardamonm etc). Se poate consuma si rece sau sub forma de frappe, cu inghetata si frisca. Ambalajul inchis ermetic trebuie pastrat intr-un loc uscat si racoros. A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteRadacina de ciocoare prajita 100%.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ1280 kj
Valoare energetica pe 100g produs Kcal305Kcal
Grasimi, Lipide0.1g
Grasimi, din care acizi grasi saturati0.1g
Glucide, Carbohidrati56g
Glucide, din care zaharuri13g
Proteine3.8g
Sare0.36g
Fibre33g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare