Se Incarca...
SKU
2534121
Solubile pentru carlig capsuna 16-18mm 100g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Solubile pentru carlig capsuna 16-18mm 100g

Momeala de mare atractie, cu aroma de capsuna, conceputa pentru pescuitul crapului. Solubilele de carlig sunt realizate din fainuri de calitate, proteine lactice si dintr-un complex de stimulatori de gust si apetit.
Perioada de garantie
12 luni
10,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

In contact cu apa solubilele incep procesul de dizolvare, formand in jurul lor norisori irezistibili pentru crap. Timpul de dizolvare difera in functie de temperatura si adancimea apei. In borcan sunt solubile de carlig de doua dimensiuni: 16 si 18mm.
Specificatie
Perioada de garantie12 luni
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok