Se Incarca...
SKU
2699003
Somat Excellence 4 in1 Caps Capsula detergent pentru masina automata vase 32 bucati este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Somat Excellence 4 in1 Caps Capsula detergent pentru masina automata vase 32 bucati

Capsula detergent pentru masina automata de spalat vase pentru rezultate de curatare si stralucire excelente.
70,49Lei 66,90Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Somat Excellence 4 in 1 capsule este un detergent pentru masina de spalat vase ce se dizolva rapid, format dintr-un compartiment cu pudra si 3 compartimente unice cu gel, in folie solubila in apa, biodegradabila. Formula sa puternica asigura o curatare in profunzime, indeparteaza resturile de mancare arsa, ofera stralucire vaselor si protectie pentru materialele delicate, protejand in acelasi timp si masina de spalat vase. Formula sa contine ingrediente atent selectionate. Nu este indicat folosirea acestuia pentru vasele si tacamurile de argint. Fabrica noastra functioneaza cu electricitate 100% regenerabila si genereaza zero deseuri eliminate in natura. Mod de utilizare: 1 tableta indiferent de gradul de murdarie a vaselor. Este destinat sa spele fara a se adauga suplimentar sare dedurizanta sau solutie de clatire, pentru o duritate a apei pana la 21 grade dh. Daca masina de spalat indica lipsa sarii dedurizante sau a solutiei de clatire, ea totusi va functiona. Daca duritatea apei este mai mare de 21 grade dh sau daca observati urme de calcar in masina sau pe vase, ar trebui sa adaugati sare dedurizanta si sau solutie de clatire, atat cat este necesar. Atentie! Provoaca o iritare grava a ochilor. Poate provoca o reactie alergica. A nu se lasa la indemana copiilor. Daca este necesara consultarea medicului tineti la indemana recipietul sau eticheta produsului. In caz de contact cu ochii clatiti cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista: consultati medicul. Purtati echipament de protectie a ochilor. Daca este necesara consultarea medicului tineti la indemana recipietul sau eticheta produsului. Pastrati in incaperi uscate. Termenul de valabilitate este marcat pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare