Se Incarca...
SKU
2699035
Somat Excellence Gel detergent pentru masina de spalat vase 50 spalari este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Somat Excellence Gel detergent pentru masina de spalat vase 50 spalari

Combina 2 formule complementare ce actioneaza impotriva petelor dificile si a murdariei. Gelul somat se dizolva rapid, chiar si in ciclurile ecologice la temperaturi scazute, fara reziduuri, pentru vase stralucitoare.
38,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Este sigur de utilizat pe toate materialele ce pot fi spalate in masina de spalat vase. Astfel, puteti utiliza detergentul gel pentru masina de spalat vase somat excellence pe farfurii, pahare, cani, sticle, vesela din argint, tacamuri, vase si tigai. In plus, formula sa actioneaza impotriva grasamilor folosind degresanti activi pentru vase curate si stralucitoare. Nu este clasificat ca periculos. Atentie: provoaca o iritare grava a ochilor. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. Purtati echipament de protectie a ochilor. Daca iritarea ochilor persista: consultati medicul. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare