Se Incarca...
SKU
2615457
Somat Gold Detergent pentru masina de spalat vase 36 tablete este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Somat Gold Detergent pentru masina de spalat vase 36 tablete

Detergentul inlatura petele de ceai si de cafea, indeparteaza grasimea, are protectie pentru sticla si decoratiuni, stralucire de otel. Extra putere de curatare improtriva resturilor de mancare arsa.
39,99Lei 34,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Pachetul contine 36 de bucati. Instructiuni: Desfaceti folia protectoare. Puneti tableta direct in compartimentul de dozare a masinii de spalat vase. Nu puneti tableta in compartimentul pentru tacamuri. Nu nu puneti tableta in compartimentul de dozare a sarii de dedurizare a apei. Atentie: Provoaca o iritare grava a ochilor. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. A nu se lasa la indemana copiilor. Purtati un echipament de protectie a ochilor. Activ la 40 grade Celsius. A se depozita la temperaturi intre 5-40 grade. Atunci cand se depaseste data de expirare , eliminati-l ca deseu menajer. A se folosi 2 ani de la data fabricatiei. Termen de valabilitate inscris pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare