Se Incarca...
SKU
2733305
Star Wars: The Child Figurina Animatronica este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Star Wars: The Child Figurina Animatronica

Cel mai iubit personaj din universul Star Wars este gata pentru noi aventuri. Figurina animatronica de 16cm The Child se misca clipeste si scoate sunete realiste atunci cand interactionezi cu ea.
398,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Atingeti jucaria pe cap si activati peste 25 de combinatii de sunet si miscare, inclusiv sunete vesele si emotionate, chicoteli, bolboroseli si multe altele, in timp ce figurina incepe sa se miste si sa prinda viata. Pentru copii cu varsta de peste 4 ani.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok