Se Incarca...
SKU
2687117
STR8 Apa de toaleta FR34K 50ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

STR8 Apa de toaleta FR34K 50ml

Apa de toaleta STR8 FR34K reprezinta barbatul care are o vointa puternica de a-si exprima puterea interioara, este pasionat de ceea ce face si nu renunta niciodata, indiferent de domeniu.
40,89Lei 25,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Acest parfum se deschide cu notele explozive de bergamota, piper si ghimbir. Notele de mijloc, salvie, ananas si Tarragon, ii ofera eleganta si farmec. Adevaratul secret, care il face un parfum sofisticat modern, se afla in notele de baza, un amestec magnific de boabe de Tonka, Ambery Woods si cacao. Pentru barbatul pasionat. Pentru utilizarea zilnica. Apa de toaleta 50ml. Vaporizator natural. Inflamabil. Doar pentru uz extern. A se tine departe de caldura si flacari. A nu se lasa la indemana copiilor. Produs in U.E. Lot si data fabricatiei: vezi ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare