Se Incarca...

 

 

 

Campania se desfasoara la nivel national, in toate magazinele cora din Romania in perioada 26.01.2022 – 11.09.2022.

 

PRODUSE ELIGIBILE PENTRU A PARTICIPA LA PROGRAM


Programul se aplica la achizitionarea urmatoarelor produse:

·       Zanussi ZCG61211WA/ZCG612H1WA aragaz gaz

·       Arctic AGM5500F aragaz

·       GORENJE G5111SJ Aragaz 4 arzatoare gaz

·       Zanussi ZCG510U1XA Aragaz pe gaz Inox

·       Arctic AK54270M30W Combina frigo 262L

·       Beko RCSA406K40WRN Combina Frigo 386L

·       Beko RCSA406K40DWN Combina frigo 386L

·       HOTPOINT HA70BE31X Combina frigo 462L

·       Indesit LI9S1EW Combina frigorifica 372L

·       Whirlpool W5811EW1 Combina frigo 339L

·       Arctic AC60250M30W Congelator 215L

·       Arctic AF54250M30W Frigider o usa 221L

·       Arctic AD54240M30W Frigider cu 2usi 223L

·       Arctic AO30P30 Lada frigorifica 298L

·       Arctic AB91223XLW5 Masina de spalat rufe

·       Arctic APL81013XLW3 Masina spalat rufe

·       Arctic APL71015XLW0 Masina spalat rufe

·       Beko WUE7512XWW Masina de spalat rufe

·       Indesit MTWE91483WKEE Masina sp rufe 9Kg

·       Indesit MTWA71252WEE M sp rufe 7kg

·       Indesit MTWSA61252WEE M sp rufe 6Kg

·       Samsung WW70T302MBS Mas sp rufe 7kg

·       Whirlpool FWSG71283SVEEN M sp rufe 7 kg

·       Whirlpool FFB9458WVEE Masina sp rufe 9Kg

·       Whirlpool TDLR6030LEU M sp rufe 6kg

De asemenea, programul se aplica si pentru colectarea masinilor de spalat rufe/vase vechi/uzate, aparatelor frigorifice vechi/uzatebcomplete (adica acele masini de spalat, aparate frigorifice, aragaze care contin carcasa si motor).

 

Ce produse pot fi achizitionate cu voucherul ?


Voucherul poate fi utilizat pentru orice cumparaturi din magazinele cora.

 

Valabilitate voucher


Voucherul este valabil pana pe data de 31 decembrie 2022 (inclusiv) doar in magazinul cora care l-a emis si nu poate fi utilizat in alt magazin din reteaua cora.

 

Mai multe informatii in Regulament.

Acum poti recicla si online!

Plaseaza o comanda online cu ridicare din spatiul drive, vino si cu bateriile uzate atunci cand iti ridici comanda si primesti pe loc o baterie cadou la fiecare 10 baterii aduse. Daca ai ales sa plasezi o comanda cu livrare la domiciliu, poti preda bateriile curierului.

* pot fi aduse orice tip de baterii portabile; bateriile de tip pastila sunt colectate, dar nu intra in campanie. Bateria primita cadou, poate fi de tip AA sau AAA, la alegere. 
Predati bateria/acumulatorul uzat (vechi) pentru autovehicul

De ce trebuie sa predau bateria si acumulatorul auto uzat la schimb?

Odata cu schimbarea acestuia, aveti obligatia, sa predati bacteria/acumulatorul vechi (uzat) celui de la care ati cumparat bateria noua. Bateriile/acumulatorii contin plumb si acid, substante care sunt foarte nocive pentru mediul inconjurator si pentru oameni, daca sunt aruncate necorespunzator.

 

Persoanelor care nu predau bacteria/acumlatorul vechi (uzat) la schimb, li se percepe o taxa de 10% din pretul noii baterii/acumulator, denumita taxa depozit. Aceasta suma poate fi recuperata in termen de 30 de zile de la data cumpararii noii baterii/acumulator, daca veniti cu una veche. Dupa cele 30 de zile, aceasta taxa nu se mai returneaza si se utilizeaza numai pentru organizarea activitatii de colectare a bateriilor si acumulatorilor auto uzati. 

 

Simbolul „pubelei taiate” de pe aparat indica faptul ca acesta face obiectul unei colectari separate si trebuie separat de deseurile de ambalaje sau menajere, la sfarsitul duratei de viata. Se recomanda ducerea ateriei/acumulatorului  la un centru de colectare selectiva a acestor deseuri. 

Pentru toate pungile de cumparaturi se achita o Ecotaxa de 0,18 lei


Ce este ecotaxa?

Ecotaxa - se aplica pentru pungile si sacosele pentru cumparaturi, cu maner integrat sau aplicat, fabricate din materiale obtinute din resurse neregenerabile.

Cum te afecteaza?

Pentru fiecare punga cumparata va trebui sa achiti o suma suplimentara de 0.18 lei; acesta in cazul in care nu reutilizati pungile pe care le aveti.


  
Ce se intampla cu banii?


Ecotaxa ajunge in bugetul Fondul pentru mediu care o utilizeaza pentru finantarea de proiecte si programe pentru protectia mediului.

cora Romania elimina, din toate hipermarketurile sale, pungile din plastic foarte subtire fara maner si le inlocuieste cu ambalaje biodegradabile certificate la nivelul Uniunii Europene. Este o initiativa care se inscrie in ”filosofia verde” a companiei, care s-a angajat sa ia masuri pentru reducerea consumului de pungi din plastic, cu precadere a celor care in prezent sunt disponibile gratuit la raioanele de fructe, legume, carne, peste si branzeturi. 

 

In acest context, cora saluta aparitia OUG 50/2.07.2019, care a impulsionat si diversificat oferta pe piata de ambalaje biodegradabile. De asemenea, cora sustine decizia Ministerului Mediului de a implementa masuri pentru reducerea consumului de pungi din plastic foarte subtire fara maner.

Odata cu trecerea la ambalajele biodegradabile, cora elimina de pe piata peste 30 de milioane de pungi de plastic anual. Noile ambalaje respecta regulamentele din Romania si standardele europene de mediu si sunt produse din materiale care se degradeaza in 6 luni.

 

Introducerea pungilor biodegradabile este doar una dintre masurile prin care cora implementeaza politica sa de protectie a mediului, prin reducerea poluarii si incurajarea reciclarii. Compania a amplasat statii pentru incarcarea masinilor electrice, dar si statii automatizate de colectare unde pot fi aduse deseuri reciclabile, de la ambalaje de plastic, sticla sau doze de aluminiu, pana la hartie, carton, echipamente electronice, lampi, becuri si baterii, pentru care oamenii primesc bonuri valorice care pot fi folosite la cumparaturi in hipermaketurile cora.

Recicleaza responsabil


Vrei sa scapi de aparatura veche fara niciun efort si in acelasi timp sa fii responsabil fata de mediu? Daca da, avem solutia perfecta pentru tine - serviciul „Ridicare gratuita produs vechi”!

 
Ce este si cum poti beneficia de acest serviciu gratuit?


 
In momentul finalizarii unei comenzi pe www.cora.ro, pentru unul sau mai multe produse din lista de mai jos, daca soliciti livrarea la domiciliu beneficiezi de ridicarea gratuita a unui produs uzat de acelasi tip sau echivalent cu cel comandat. Astfel, produsul vechi pe care doresti sa-l predai, va fi ridicat de catre curierul care iti va livra comanda si va fi trimis la reciclare, evitand in acest fel groapa de gunoi.
 
Serviciul „Ridicare gratuita produs vechi” este disponibil doar in cazul comenzilor online cu livrare la domiciliu ce contin produse din urmatoarele categorii:
 

 • Aparate ceai si cafea
 • Aparate de mixat, pasat, maruntit
 • Aparate preparare si prajire
 • Ingrijire tesaturi
 • Ingrijirea parului
 • Ingrijirea corpului
 • Televizoare si accesorii
 • Foto, audio, video
 • Echipamente auto
 • Calculatoare, laptopuri si accesorii
 • Telefoane, tablete si accesorii
 • Periferice si componente
 • Gaming
 • Gadgeturi
   
   

 

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok