Se Incarca...
SKU
2252933
Tedi Play Suc morcov, mere, zmeura si lamaie verde 0.4 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Tedi Play Suc morcov, mere, zmeura si lamaie verde 0.4 l

Bautura racoritoare necarbonatata cu sucuri de morcovi si fructe (mere, zmeura si lamaie verde), bogata in vitaminele C, A si E.
3,89Lei
9,72Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Produs pasteurizat, obtinut din sucuri concentrate. A se agita inainte de a se consuma. A se pastra la loc racoros, ferit de inghet si razele soarelui. Dupa desfacere, a se pastra la frigider si a se consuma in 24 de ore. Sucul din morcovi si fructe utilizat poate fi cauza stratificarii naturale a produsului.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteApa, sucuri concentrate (12%) din: morcovi, mere, lamai verzi si zmeura, zahar, sirop glucoza-fructoza, acid citric, vitamina A, C, E, arome.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ204Kj
Valoare energetica pe 100g produs Kcal48Kcal
Glucide, Carbohidrati11.9g
Glucide, din care zaharuri11.4g
Proteine0.1g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare