Se Incarca...
SKU
2703616
Tefal Fier de calcat FV2865 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Tefal Fier de calcat FV2865

Sesiuni de calcat rapide si usoara. Fierul de calcat Tefal Express Steam a fost proiectat special pentru a oferi performante rapide si de lunga durata.
Perioada de garantie
24 luni
119,99Lei

Petul produsului include costul de 2,98Lei, aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Acesta dispune de o putere de 2400 W si un jet puternic de abur de pana la 190 g/min pentru a indeparta pana si cele mai dificile cute. Talpa ceramica si recipientul pentru apa de mare capacitate ofera combinatia perfecta pentru sesiuni de calcat fara griji. Comparativ cu talpa antiderenta de la Tefal. Fierul de calcat Tefal Express Steam: Cu pana la 20% mai mult abur. Cu o performanta a aburului mai mare si functii avansate, fierul de calcat Tefal Express Steam face ca sesiunile de calcat sa devina usoare si rapide. Acesta este echipat cu o talpa Ceramica de la Tefal pentru eficienta sporita. Puterea de 2400 W ofera o incalzire rapida si un jet de abur puternic de pana la 190 g/min pentru a indeparta pana si cele mai dificile cute. Descopera fierul de calcat ce beneficiaza de functii avansate pe masura puterii sale: functia antipicurare protejeaza tesaturile impotriva petelor, in timp ce recipientul de mare capacitate pentru apa este usor de alimentat chiar si in timpul sesiunii de calcare.
Specificatie
Perioada de garantie24 luni
Putere W2400W
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare