Se Incarca...
SKU
2706684
Tefal Fierbator de apa KO693110 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Tefal Fierbator de apa KO693110

Selector de temperatura iluminat. Adauga un plus de eleganta si stil bucatariei tale cu fierbatorul Tefal Sense, cu un design plaacut si functii avansate.
Perioada de garantie
24 luni
366,99Lei

Petul produsului include costul de 4,76Lei, aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Bucura-te de bauturile tale favorite la temperatura ideala datorita ecranului digital ce afiseaza in timp real treapta de temperatura selectata. Obtine simplu si rapid bauturi fierbinti si delicioase cu o simpla atingere. Simplificati-va bucataria cu un fierbator intuitiv, ganditor, atat de frumos pe cat de functional. Cu ceainicul electric de apa Tefal, bucurati-va de bauturi calde la temperatura perfecta, gratie ecranului digital fara sudura si a celor cinci setari de temperatura. Cu functii convenabile si un design simplu, dar modern, bauturile calde delicioase sunt la doar o atingere. Fierbatorul Tefal Sense: Cel mai modern fierbator cu temperatura ajustabila. Savureaza bauturi fierbinti la temperatura ideala datorita fierbatorului Tefal Sense, cu un design modern si functii avansate. Acesta dispune de un ecran digital ce afiseaza temperatura in timp real a lichidului de la interior, aceasta temperatura putand fi ajustata pe 5 trepte diferite de la 40 grade Celsius pana la 100 grade Celsius, ideale pentru a fierbe apa intr-un timp scurt. Peretele dublu va pastra la interior caldura in timp ce partea exterioara a fierbatorului va ramane rece pentru siguranta sporita. Aparatul va pastra bautura ta calda pana la 30 de minute datorita functiei dedicate. Capacul este usor de folosit, cu o simpla apasare de buton pentru alimentare usoara, iar baza rotativa 360 si functia de Oprire Automata ofera o utilizare usoara de zi cu zi. Capacitatea de 1.5 L este ideal pentru toate bauturile tale favorite.
Specificatie
Perioada de garantie24 luni
Putere W1800W
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare